Meer over mij

Patricia Groeneveld Fotografie

Hey daar!

Ik ben Patricia moeder van 3 geweldige kids: Nigel (21), Ashley (17), Jeff (14). Samen met mijn man staan we al 25 jaar sterk. Sinds eind 2022 hebben we ons stekkie verhuisd naar het gezellige Zevenhuizen (waar ik ben opgegroeid) na 21 jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ik ben een echte huismuts. Serieus thuis is mijn happy place, waar mijn fotografiepassie tot leven komt. Maar buiten mijn camera heb ik op latere leeftijd saxofoon leren spelen, en heb ik een bedrijf in zelfgemaakte kaarsen.

Ik hou van muziek en dan vooral soul (Otis Redding bijvoorbeeld, we hebben onze hond zelfs Otis genoemd) Ik zeg altijd tegen mijn kinderen dat is pas muziek, dat zijn ze natuurlijk niet met mij eens. Hun smaken gaan totaal een andere kant op.

Als ik iets in mijn hoofd heb dan moet het ook gebeuren. Eerlijkheid en vriendelijkheid is mijn ding, dat leer ik ook aan mijn kinderen.

Ik zeg altijd: eerlijkheid duurt het langst. Dat is niet alleen mijn motto in het leven, maar ook in mijn werk. Ik wil geen geforceerde glimlachen op mijn foto’s, ik wil echte, spontane emoties vastleggen. Eerlijk gezegd, dat is wat het allemaal zo mooi maakt.

Dus welkom in mijn wereld. Een wereld van huiselijke gezelligheid, creatieve uitspattingen, en eerlijke emoties. En wie weet kan ik die bij jouw kinderen vastleggen en voor altijd bewaren.